Zondag 3 november – een stormachtig concert

Zondag 3 november – een stormachtig concert!

Mythes en Sagen  – De dagen worden korter en het weer wordt onstuimiger. De ideale omstandigheden voor het traditionele najaarsconcert van de Fanfare. Bij dit storm- en regenachtige weer van de afgelopen dagen luister je het liefst naar oude en spannende verhalen. Dan is een bezoek aan ons concert zeker aan te bevelen. Dit jaar is het thema namelijk “Mythes en Sagen”. Natuurlijk laten wij als orkest vooral de muziek het verhaal vertellen. Kom daarom zelf beleven hoe de meest legendarische verhalen muzikaal tot leven komen. Uiteraard lukt dat prima, mede dankzij de voortreffelijke akoestiek die de kerk heeft.

De soms eeuwenoude verhalen zijn door verschillende componisten vertaald naar muziek, op een manier waarbij het verhaal bijna letterlijk tot leven lijkt te komen als je er naar luistert. Er zijn natuurlijk ook moderne sagen die zich zelfs afspelen in de verre toekomst. Ook dat verhaal vertellen wij u door het spelen van “Symphonic Marches”. Aan u om te ontdekken welk verhaal dit is.

Het belooft dus weer de moeite waard te worden om op zondag 3 november te komen luisteren.

Het concert begint om 15.00 uur in de St. Laurentius kerk in Stompwijk. Na afloop is het Dorpshuis geopend voor een drankje.

 

Muzikale groeten,

Fanfare Juliana