Zoeterwoude Junior Band Stars 2013

10 november Zoeterwoude Junior Band Stars 2013:

Open podium voor jonge muzikanten

Al weer voor het 5e jaar : hét Open podium voor jonge muzikanten, georganiseerd door de St. Jan’s fanfare Zoeterwoude. Zondagmiddag 10 november zullen kinderen en jongeren tot 18 jaar hun muzikale talenten laten horen in het Muziekcentrum aan de Schenkelweg tijdens de ‘Junior Band Stars’.

Alle soorten en maten instrumenten, klein of groot, blaas-, snaar-, toets- of slaginstrument, zullen zijn te horen. De muzikanten zorgen ook samen voor een spetterende afsluiting. Er zijn optredens van: Jeugdorkest St. Jan’s fanfare, jeugdorkest fanfare Juliana Stompwijk en enkele jeugdensembles van Muziekonderwijs Leiderdorp. De leiding is in handen van Bram Soentjens en dit alles staat garant voor een superleuke middag! Al het muzikaal talent uit de omgeving is zondagmiddag in het Muziekcentrum in Zoeterwoude. Dat is natuurlijk meer dan de moeite waard om naar te komen luisteren. Iedereen is dan ook van harte welkom. Wees op tijd, want om 14.00 uur klimmen de eerste muzikanten het podium op. Alle deelnemers wensen we natuurlijk heel veel succes. Ook de organisatie, in handen van St. Jan’s fanfare

Zoeterwoude, veel succes!

Fanfare Juliana