Politiebericht

vuurwapen

Politiebericht: politie zoekt getuigen

Oostvlietweg

De bewoners van een woning op de Oostvlietweg werden even voor 6.00 uur wakker van geluiden in hun woning. Toen de man des huizes naar beneden ging, stond hij oog in oog met twee nog onbekende mannen. De mannen bedreigden de bewoner met een vuurwapen. Er vond een worsteling plaats, waarna de bewoner de daders wist af te schrikken. De verdachten vertrokken vervolgens, zonder buit, op een scooter in onbekende richting.

De verdachten waren twee mannen, in het zwart gekleed en ze droegen bivakmutsen. Eén van de mannen was tussen de 1.70 en 1.75 meter lang, had een normaal postuur en sprak met een buitenlands accent.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze overval? Heeft u informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.