Inschrijvingsavond Zaalvoetbalkampioenschap 2014

Inschrijvingsavond

VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2014:

VV/ZZ Martijn Oudshoorn 

Woensdagavond 13 november tussen 20.00 en 21.00 uur zullen in de kantine van Stompwijk’92 alle inschrijvingen in ontvangst genomen worden. Ik geef u alvast de data van de speelavonden: 4, 11 en 25 januari, 1 februari en de finale avond zal plaatsvinden op 8 februari 2014. Het streven is om de inschrijving te sluiten bij 32 deelnemende herenteams. Dus wie het eerste komt, die het eerste maalt. Bij de dames belooft het ook weer een spannend toernooi te worden, dit begint al bij de inschrijvingsavond. Dus ook hier geldt: wie het eerste komt, die het eerste maalt. Volgen nu nog wat huishoudelijke mededelingen. We willen iedereen, nog meer als andere jaren, wijzen op de doelstellingen van het toernooi: Gezelligheid, Prestaties en Sportiviteit(GPS). Wij, als organisatie, zien dit als de 3 speerpunten van het naderend toernooi. Deelnemers dienen enige band te hebben met Stompwijk’92 of met de Stompwijkse gemeenschap. We willen verder met nadruk erop wijzen, dat alleen opgegeven spelers speelgerechtigd zijn voor het toernooi. Alle teams zijn verplicht een deelnemerslijst in te leveren met minimaal 10 spelers. Een deelnemer dient 17 jaar of ouder te zijn of tijdens het toernooi 17 jaar te worden. Dit betekent dus voor dit jaar dat een deelnemer voor 8 februari 1997 geboren moet zijn. Ter beoordeling of aan de gewenste regels is voldaan, dient op de deelnemerslijst naast de teamnaam, de naam van de deelnemer, geboortedatum en woonplaats vermeld te worden. Ook is het verplicht om een contactpersoon van het team te vermelden. Tot slot dient het inschrijfformulier te zijn voorzien van het inschrijfgeld: € 65,-. Dit dient dus tegelijkertijd in te worden ingeleverd.