Snelwiek – Stompwijk92 DS1

Snelwiek – Stompwijk ’92 DS1

Zondagmiddag 24 nov om 13.00 uur speelden wij een uitwedstrijd tegen Snelwiek in Rotterdam.

We begonnen de wedstrijd sterk, het eerste doelpunt voor Stompwijk werd gemaakt door Jona. Daarna kwam de tegenpartij al snel met een tegenaanval en scoorde zij de 1-1. Maar Stompwijk kwam alleen om te winnen en het stond al snel 6-1 voor Stompwijk.

De eerste helft speelde Stompwijk sterk en vooral het samenspel van het team verliep goed. Wij eindigden de rust met 6-9 voor Stompwijk.

Na de rust begonnen wij weer sterk aan het spel en maakte Cynthia in een break de 10-6.

De tegenpartij scoorde zo af en toe maar werden gefrustreerd, omdat wij een sterk samenspel lieten zien en de tegenpartij kwam er maar niet doorheen.

Er kwamen steeds meer doelpunten bij en Snelwiek scoorde maar af en toe.

De eindstand van de wedstrijd is 12-24 geworden voor Stompwijk.

Het was een leuke wedstrijd om te zien en vooral het goede samenspel van het team viel op. Ik wens de meiden heel veel succes met de volgende wedstrijden, dat er maar gewonnen mag worden.

De volgende wedstrijd spelen we thuis tegen Wings om 12.30 uur.