Stompwijk, dorp tussen de steden

‘Stompwijk, dorp tussen steden’

Alleen in december voor de halve prijs !

Cadeautje met kerst? Een verjaardag, familie of vrienden in het buitenland? Of wilt u alle medewerkers van uw bedrijf met het bekende kerstpakket verrassen? Welnu, een buitenkans dient zich hierbij aan.

Het is alweer om en nabij twee jaar geleden dat de film ‘Stompwijk, dorp tussen steden’ voor het eerst werd vertoond. Dat gebeurde in de plaatselijke kerk, die twee keer prima bezet was. Er zijn op die avonden en in het halfjaar daarna veel films verkocht. Ook nu nog wordt de DVD verkocht in De Stal.

De makers van de film, de Filmgroep Stompwijk, hebben besloten om de film alleen deze maand voor een koopje aan te bieden, namelijk voor de halve prijs (nu slechts € 10,-). Degenen, die ’m nog niet hebben, kunnen nu hun slag slaan. Er is nog een oudere film, en die gaat voor ‘een knaak’ (€ 2,50). Verkrijgbaar in De Stal (zie openingsuren in deze Dorpsketting).

Oh ja, degene die in één klap tien of meer exemplaren afneemt, krijgt een extra korting. Inderdaad, een aanbod dat eigenlijk geen ondernemer kan weigeren om zijn personeel gemotiveerd te houden….En vergeet niet, u haalt een document in huis dat u over tien of twintig jaar nog vol trots kunt vertonen.

Filmgroep Stompwijk