Adviesraad Stompwijk

ADVIESRAAD STOMPWIJK: OPKOMEN VOOR DE STOMPWIJKSE BELANGEN MAAR DAARVOOR ZIJN WEL KANDIDATEN NODIG!! 

Op woensdag 19 maart aanstaande worden de verkiezingen gehouden voor de nieuwe gemeenteraad. Op die dag kunnen Stompwijkers ook hun stem uitbrengen voor de  nieuwe Adviesraad Stompwijk.

Maar, om een nieuwe Adviesraad te kunnen kiezen moeten er wel voldoende kandidaten zijn. Niet alle huidige leden stellen zich weer beschikbaar, daarom zijn nieuwe kandidaten noodzakelijk! Het werkgebied van de Adviesraad is (het dorp) Stompwijk, Wilsveen, een deel van de Oostvlietweg en de Stompwijkseweg (het buitengebied van de gemeente dus). Alle inwoners van dit gebied kunnen zich verkiesbaar stellen voor de Adviesraad.

De afgelopen vier jaar heeft de Adviesraad zich met name ingezet voor uitwerking van de plannen van de Gebiedsvisie Stompwijk. Zo is met de gemeente o.a. gewerkt aan de plannen voor het kulturhus (incl. een nieuwe school), de aanleg van de eerste fase van de verbindingsweg, de reconstructie van de Stompwijkseweg en Dr. van Noortstraat. Het ziet er naar uit dat deze projecten in de komende periode gerealiseerd zullen worden. Daarnaast zal in de komende periode ongetwijfeld ook woningbouw in Stompwijk aan de orde komen.

Het is van belang dat wij vanuit Stompwijk nauw betrokken blijven bij deze projecten via de Adviesraad. Dit is een belangrijke mogelijkheid om de mening van de Stompwijkers bij het college en de gemeenteraad naar voren te brengen.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om u verkiesbaar te stellen. LET OP: Dit moet wel vóór 28 januari geregeld zijn!! Dus wacht niet te lang.

Voor informatie kunt u altijd contact opnemen met één van de huidige leden van de Adviesraad.

Ook kunt u een mailtje te sturen naar adviesraad-stompwijk@ziggo.nl . Graag willen wij u verder informeren over de werkzaamheden van de Adviesraad en de procedure.

Namens de huidige leden van de Adviesraad,

Aad Janson (071-5803354)

Leo van Santen (071-5801670)

Ank van der Poel (071-5801169)

Lida van den Akker (070-3274486)

Ron van Santen (070-3272229)

Ursula van de Voort (071-5801773)

Koos van Wissen (070-3201325)