Nieuwe trainer Selectie

Nieuwe trainer Selectie

Na drie jaar Ron de Roode als trainer hebben we besloten om een nieuwe trainer te zoeken voor de selectie. Na het plaatsen van een advertentie zijn er 23 kandidaten die zich aangemeld hebben om trainer van Stompwijk ‘92 te worden.  Er is van te voren een profiel samengesteld waar de nieuwe trainer aan  moet voldoen. De aanstellingscommissie heeft alle CV’s doorgenomen en uit alle aanmeldingen zijn er 5 geselecteerd. Met deze 5 kandidaten zijn gesprekken gevoerd en is daarna een top 3 samengesteld. De aanstellingscommissie was unaniem over de keuze van deze top 3.

Met de nummer 1 keuze zijn wij inmiddels tot een akkoord gekomen en kunnen dus nu mededelen dat voor het seizoen 2014-2015 de nieuwe trainer is: Ted van Berkel.

Ted van Berkel was de afgelopen drie jaar trainer bij de Alphense zaterdagclub ALPHIA. Ted wil ook aan een nieuwe uitdaging beginnen en ziet in Stompwijk een uitdagende club om deze qua prestatie en organisatie naar een hoger niveau te brengen.