Koude Kippen tournooi groot succes

koude kippen

Koude Kippen Toernooi groot succes ondanks Koreanse invloed

Stompwijk 3 januari,

Het Koude Kippentoernooi stond op het punt te beginnen. De teams waren gearriveerd en de sfeer in de kantine was een beetje gespannen voorafgaand aan het toernooi. De vele geruchten over Matchfixing had vooral bij de trainers en spelers tot grote verwarring geleid.

Zoals eerder vermeld was er voorafgaand dit toernooi een groot onderzoek gedaan door Undercover in Stompwijk.

Zij hebben een antwoord gevonden op de vraag; Wat is de invloed van de Koreaanse kippen maffia op ons prestigieuze toernooi?

Nadat alle teams aanwezig waren werd deze speciale aflevering getoond. Onder overweldigende belangstelling werd deze film gadegeslagen en de stemming begon langzaam om te slaan.

De aflevering en gedegen onderzoek van Staberto Wegeman en crew deed de aanwezigen het toernooi weer omarmen en iedereen ging met een goed gevoel de wedstrijden in.

Ondanks de vast gelegde standen bleef er een hoop spanning op de wedstrijden zitten. Dit werd vooral veroorzaakt door de dreigementen van Lee Nam Soo.

Volgens de uitslagen zouden de nieuwkomers Nosneb C.F. de winnaars van het toernooi worden. Tijdens de prijsuitreiking kwam de stem van Lee Nam Soo weer ter ore. Hij beveelde de organisatoren om de uitslag iets aan te passen om zo zijn zuur “verdiende” Koreaanse centjes te kunnen verzilveren.

Hierdoor zijn de Brothers de echte Matchfixers gebleken. Het team opgezet door de familie Luiten is niet vreemd van het voorop stellen van commerciële belangen en dat bleek dan ook maar in het veld.

Ook nieuwkomers Nosneb C.F. deed flink zijn best om op zo’n vals mogelijke manier de punten te verzamelen. Onder meer door het opstellen van spelers buiten de eigen selectie.

Het Syndicaat, Ac Meerlaan en ZZ bleken echter niet voor commerciële belangen vatbaar en eindigden 3 met 2 punten, 4de met 1 punt en laatste met 0 punten.

Mocht ook u nieuwsgierig geworden zijn wat Staberto Wegeman met Undercover in Stompwijk heeft ontdekt over de ondergrondse maffia praktijken, kijk dan via onderstaande link naar deze speciale aflevering.

www.youtube.com/watch?v=D2qPViXFfA8

 

Met vriendelijke groet,

Organisatie Koude Kippen Toernooi, AC Meerlaan