Optreden Sound Sixties gaat niet door

Optreden Sound Sixties 9 maart in het Dorpshuis gaat niet door

Wegens gezondheidsredenen van Jan, de bassist van Sound Sixties, gaat het optreden op 9 maart in het Dorpshuis niet door. Helaas is het niet zo, dat er een blik bassisten open getrokken kan worden, Jan is dus (voorlopig) onvervangbaar.

De leden van Sound Sixties zijn naarstig op zoek naar een opvolger voor Jan, maar zoals gezegd, dat valt natuurlijk niet mee. Wordt er binnenkort een andere bassist gevonden, dan is het nog zo, dat deze gitarist alle nummers die Sound Sixties speelt zich eigen zal moeten maken.

Als deze zoektocht een beetje voorspoedig verloopt, kan het zo zijn, dat wij in het najaar een optreden hebben van Sound Sixties in de nieuwe samenstelling. Vanzelfsprekend hou ik U op de hoogte…..

Wij wensen Sound Sixties héél veel succes met deze zoektocht, maar meer wensen wij Jan het áller-, allerbeste en bedanken wij hem voor zijn bijdrage aan de gezellige middagen, die wij tot nog toe hebben gehad.   

 

Namens het Dorpshuis, Trees van Velzen