Valentijns taartje


Op de agenda van Vrouw Actief stond het maken van een Valentijns taartje. Dat is lekker; een taartje voor Valentijn, dacht ik. Ik vond het wel vreemd om in de Dorpsketting te lezen dat we een schaar en tangetje mee moesten nemen.

Bij aankomst stond de taart bodem al klaar. Het was oase met een stuk lint en wat groen, iets heel anders dan wat ik dacht. We gingen een bloemen taart maken! We kregen allemaal 3 rozen, 1 gerbera, wat fresia’s, 1 alstroemeria, nog een andere heel aparte bloem waarvan ik de naam niet weet én een hartje. Vervolgens mochten we zelf weten hoe we de taart gingen garneren. Hierdoor zagen ze er allemaal anders uit, erg leuk dus.

Het was geen mega klus dus waren we voor het tweede bakkie koffie al klaar en was er nog genoeg tijd om even bij te kletsen.

Het was weer een gezellige avond en goed georganiseerd door het bestuur. Bedankt meiden!

De volgend keer, dinsdag 11 maart, komt er een hovenier vertellen wat we allemaal in de tuin kunnen doen.

Mariska Zandbergen