De Oud Prinsen van Gaandrië

De Oud Prinsen van Gaandrië

De kop is eraf voor de Oud Prinsen!

Afgelopen zondagochtend hebben de Oud Prinsen de viering opgeluisterd in het Anthoniushove ziekenhuis te Leidschendam om daarna zondagmiddag een uitvoering te geven bij de Stichting Ouderen in Pijnacker. Wederom een succes te noemen deze zondag.

De komende week volgen er nog een aantal uitvoeringen o.a. Zoetermeer, Voorburg, Voorhout en Berkel & Rodenrijs. a.s Vrijdagmiddag 28 februari  in Emmaus te Zoeterwoude  en dinsdagmiddag 4 maart zingen wij voor de KBO hier in onze eigen dorp in party centrum het Blesse Paard.

Zondag 2 maart de carnavalsmis in de H. Laurentiuskerk. Eigentijdse liederen  worden tijdens de Eucharistieviering ten gehore gebracht door het Oud Prinsenkoor o.l.v. dirigent Jan van Leeuwen en achter het orgel Aad Paardekoper.

Sandra Paardekoper als gast zangeres, zal een prachtig lied vertolken met de Oud Prinsen als achtergrondkoor. Uniek in de regio en zeker de moeite waard om deze viering eens bij te wonen. Iedereen is van harte welkom, Voorganger is pastoor de Gilde.

U bent gewend dat de Oud Prinsen de zondagmiddag op luisteren na het concert van de fanfare.

Dit jaar zingen de Oud Prinsen niet maar zijn uiteraard aanwezig deze zondagmiddag.

Het tweede gedeelte van het concert van de fanfare zal bestaan uit bekende meezingers en dan kunt u samen met de Oud Prinsen talrijk aanwezig in de zaal meezingen met de fanfare.

Dat wordt een dolle boel met de Oud Prinsen tussen u in !

 

PR commissie oud prinsen