Potgrond en Carnaval

Potgrond en Carnaval

De komende periode zijn we als vereniging weer druk in de weer. Aanstaande zondag is het ons jeugdorkest dat van zich zal laten horen op de zondagmiddag van het carnavalsweekend. Daarna gaan we met alle leden op zaterdag 15 maart weer flink aan de slag om alle Stompwijkse tuintjes en kamerplanten weer van verse potgrond en tuinaarde te voorzien.

Zondagmiddag een Fantastisch Fantasievol Carnavalsconcert

Ook de zondagmiddag van het carnavalsweekend zal dit jaar weer goed aan sluiten bij het thema, want.. muziek is immers fantasie! Het jeugdorkest van Fanfare Juliana zal dit jaar weer haar uiterste best doen om een fantastisch en fantasievol optreden te verzorgen! Het belooft een spetterende middag te worden, vol hippe hedendaagse (carnavals) muziek die iedereen kent. Natuurlijk is meedansen ook een optie, maar op zeker kan er worden meegezongen. De tekst niet kennen is geen excuus, want daar wordt voor gezorgd. Het concert begint om 15.00 uur in Het Blesse Paard!

Verse potgrond en tuinaarde gratis thuis bezorgd!

Onze vaste klanten (en dat zijn er ondertussen heel veel) houden er al weer rekening mee. Binnenkort staan we weer voor de deur met onze zakken potgrond en tuinaarde. Noteer alvast in uw agenda, want zaterdag 15 maart is het zo ver. Niemand hoeft zelf nog te sjouwen met die zware zakken en om het u nog gemakkelijker te maken kunt u vooraf al bestellen. De prijzen voor onze potgrond en tuinaarde van super kwaliteit zijn dit jaar als volgt, voor zakken van 40 liter:

1 zak         3,50
3 zakken € 10,00
5 zakken € 15,00

We kopen natuurlijk weer ruim in, maar het is wel eens voorgekomen dat aan het eind van de middag onze voorraad op is en dat we dan nog een stukje dorp over hebben. Wilt u zeker zijn van verse potgrond of tuinaarde, doen dan vooraf een bestelling. Dit kan door u bestelling te e-mailen naar:

julianastompwijk@gmail.com of via 06-45944495.

 

Met muzikale groet, Fanfare Juliana