Een Muzikaal Tuinadvies

Een Muzikaal Tuinadvies!

We lijken de winter dit jaar te hebben overgeslagen, het voorjaar staat al weer voor de deur. Dat betekent dat bij veel tuinliefhebbers het al begint te kriebelen. Het tuingereedschap wort opgezocht en er wordt nagedacht of de tuin misschien niet eerst wat nieuwe verse tuinaarde nodig heeft. Ook de potplanten ruiken het voorjaar en verdienen omstreeks deze tijd even wat extra aandacht. Ons advies is dan ook:

Het is tijd voor verse potgrond en tuinaarde!

Ons advies zal natuurlijk ook zijn om vooral niet zelf te gaan slepen met die zware zakken. Dat is natuurlijk ook helemaal niet nodig. Maak gewoon gebruik van de gratis service die wij bieden. Uw zakken potgrond en/of tuinaarde worden door ons bij u op de stoep afgeleverd. Dus noteer alvast in uw agenda, want zaterdag 15 maart is het zo ver. Niemand hoeft dus zelf nog te sjouwen met die zware zakken en om het u nog gemakkelijker te maken kunt u vooraf al bestellen. De prijzen voor onze potgrond en tuinaarde van super kwaliteit zijn dit jaar als volgt, voor zakken van 40 liter:

1 zak         3,50
3 zakken € 10,00
5 zakken € 15,00

We kopen natuurlijk weer ruim in, maar het is wel eens voorgekomen dat aan het eind van de middag onze voorraad op is en dat we dan nog een stukje dorp over hebben. Wilt u zeker zijn van verse potgrond of tuinaarde, doen dan vooraf een bestelling. Dit kan door u bestelling te e-mailen naar: julianastompwijk@gmail.com of via 06-45944495.

 

Met muzikale groet,
Fanfare Juliana