Optreden The Memories in het Dorpshuis

memories

Optreden The Memories in het Dorpshuis

Op 23 maart (u heeft het al in de Dorpsketting kunnen lezen), komt de band The Memories optreden in het Dorpshuis. Bent u afgelopen zondag in het Blesse Paard geweest, dan heeft u deze band al op zien treden en weet u, dat  ook deze band voor een hele middag gezelligheid én geweldige dansmuziek zorgt.

The Memories uit 1978 is een band met een lang muzikaal verleden, ontstaan uit groepen uit de zestiger jaren: The Relays, Solid Mass en The Starlights. Daarna een (semi) professionele carrière met the Runaways, The fellows en The Bouquets. Nu weer bij elkaar met een repertoire uit de zestiger jaren aangevuld met wat latere nummers. Een uitgebreid repertoire dus.

Noteer deze datum dus alvast in uw agenda en nodig uw vrienden, buren, kennissen en familie uit voor een gezellige dansmiddag in het Dorpshuis.

 

Tot de 23e??!! Trees van Velzen