De Beste Start voor het Tuinseizoen

De Beste Start voor het Tuinseizoen

Velen zullen het afgelopen weekend van het mooie weer hebben geprofiteerd en de tuin in zijn gegaan om deze startklaar te maken voor het nieuwe “tuinseizoen”. De eerste tuinklusjes zijn gedaan, maar nu nog op pad voor de broodnodige verse tuinaarde en potgrond. Natuurlijk wacht de slimme tuinder tot het aanstaande weekend, want dan komt de fanfare, zoals elk jaar weer langs de deur. Gemak dient immers de mens, dus u hoeft er niet voor op pad; wij komen die zware zakken bij u brengen!

Bestellen vooraf kan ook!
Wilt u zeker zijn van verse potgrond of tuinaarde, doe dan vooraf een bestelling. Dit kan door uw bestelling te e-mailen naar:

julianastompwijk@gmail.com of via 06-45944495.

De prijzen voor onze potgrond en tuinaarde van topkwaliteit zijn dit jaar als volgt, voor zakken van 40 liter:

1 zak         3,50
3 zakken € 10,00
5 zakken € 15,00

 

AANKONDIGING: DJ & Fanfare

Koningsnachconcert, vrijdagavond 25 april

Party Herberg Het Blesse Paard

 

Vorig jaar durfden we als orkest de gewaagde samenwerking aan te gaan met de Stompwijkse rock en punk scene. Met succes! Dit jaar gaan we weer een nieuwe en verrassende uitdaging aan. Het wordt de combinatie DJ en Orkest. Het koninklijk Concertgebouworkest en Armin van Buuren gingen ons voor tijdens de inhuldiging van de Koning. Kom zelf kijken en luisteren naar hoe de eigen Stompwijkse Fanfare samen met HET DJ-talent van Stompwijkse bodem dit feestje gaat bouwen! Binnenkort meer informatie over dit unieke concert.

 

Met muzikale groet,
Fanfare Juliana