Eindelijk tennislessen in Stompwijk

Eindelijk tennislessen in Stompwijk. Geef je snel op!

Mijn naam is Jorrian Hendriks en ik ben tennisleraar. Inmiddels geef ik alweer een jaar of 7 tennisles waarvan 2 jaar in Bahrein. Ik ben zelf pas op latere leeftijd gaan tennissen, maar dat had ik veel eerder gedaan als er mogelijkheden waren om tennisles te nemen in Stompwijk……………en nu kan het!!

Vanaf april heeft de Stompwijkse jeugd de kans om kennis te maken met de sport tennis. Op het handbalveld van Stompwijk 92 worden deze week de lijnen van een tennisbaan aangebracht. De constructie voor het net wordt gemonteerd en dan zijn we er klaar voor.

Vanaf 2 april a.s. is er de mogelijkheid voor de kids om met een reeks van 12 tennislessen mee te doen. We hebben vanaf dan 16 weken tot aan de zomervakantie. Hiervan zullen 2 weken uitvallen vanwege de meivakantie en houden we 2 weken over voor eventuele inhaallessen.

Voor een reeks van 12 tennislessen betaal je nu maar 78 euro, zonder dat je daar lid voor hoeft te worden. Vind je het leuk om te leren tennissen? Geef je dan snel op!

Het kan ook zo zijn dat je samen met vriendjes of vriendinnetjes wil gaan, dan mag je dit aangeven bij je inschrijving. Inschrijven doe je door een email te sturen naar: jorrtennisandmore@gmail.com

Aanmelden kan tot en met woensdag 26 maart a.s.

Ook voor volwassenen is er de mogelijkheid om tennislessen te nemen in Stompwijk. De lessen zullen plaatsvinden in de ochtenden. Er zijn al een aantal aanmeldingen, dus de groepen worden binnenkort gevormd. Wil je meer info stuur mij dan een email.