Koningsdag 2014

Koningsdag 2014

Op zaterdag 26 april vieren we voor de eerste keer Koningsdag in plaats van Koninginnedag. Het zal voor iedereen even wennen zijn aan deze nieuwe naam maar we gaan er weer een mooie dag van maken met leuke activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk starten we met de optocht onder muzikale begeleiding van de Showbandkids, het thema dit jaar is ‘Stripfiguren’. Laat je fantasie hier dus alvast op los want daar weten alle kinderen vast wel iets origineels van te maken. Voor de mooist versierde kar of fiets zal er een leuke prijs zijn. Na de optocht volgt het spelcircus op het terrein van Stompwijk ’92 met allerlei nieuwe onderdelen en ook vermaak voor de allerkleinste kinderen. Voor hen is er een speciaal spelcircus met spelletjes die juist voor hen heel geschikt zijn, van het versieren van een lekkere eierkoek tot het melken van de Oranjekoe. Vergeet daarbij ook onze ballonnenclown niet, deze weet ieder kind te verwennen met een ballon in een prachtige vorm.

Na de traditionele Oranjelunch zal de bungeejump-trampoline klaar staan zodat alle kinderen naar hartelust salto’s in de lucht kunnen maken.

Het Oranjeterras zal vanaf half 4 geopend zijn om deze dag gezellig af te sluiten, met een lekker zonnetje er bij is het daar altijd goed vertoeven.

De Oranjevereniging is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het spelcircus, bij Hélène v.d. Bosch (tel. 06-81175018 of 5801992) kunt u zich hiervoor opgeven. Ook zijn we nog op zoek naar creatieve en vooral handige vrijwilligers die ons zou kunnen helpen met het maken van nieuwe spellen voor het spelcircus. Vind jij het leuk om iets moois te maken voor de jeugd van Stompwijk?

Stuur dan een mailtje naar Anja van Boheemen (boheemen@gmail.com).

 

Viering Bevrijdingsdag

Op maandag 5 mei starten we Bevrijdingsdag op 9 uur met een viswedstrijd aan de Waterviolier. Om half tien zal het schilderatelier in de kantine open gaan en kunnen kinderen hun creativiteit kwijt op het schilderdoek. De ochtend zal worden afgesloten met een kinderbingo. In de middag is er om 13.13 uur een rommelmarkt in de sporthal, voor slechts € 3,50 kunt u hiervoor een tafel huren (opgeven wederom bij Hélène)

Stichting Oranjefeesten Stompwijk