Let me entertain you

Let Me Entertain You

De voorbereidingen voor Let Me Entertain You, de opener voor de Oranjefeesten van dit jaar, zijn volop in gang. Fanfare Juliana organiseert in navolging van vorig jaar opnieuw een groots Koningsnachfeest, dit keer samen met Het Blesse Paard. Het belooft een geweldige avond te worden. De dansvloer en de bar zijn de hele avond geopend. Het personeel van Het Blesse Paard is bovendien druk in de weer een speciale Oranjecocktail te ontwerpen als toevoeging aan de cocktailbar. Die mag je zeker niet missen!

DJ Rowin Bocxe, van Stompwijkse bodem, en DJ Lucky Star zullen deze avond de muziek verzorgen. Hierbij zal er ook de mogelijkheid zijn om zelf muziek aan te vragen. Kortom, er is voor iedereen wel iets van zijn gading bij.

Tijdens de voorbereidingen wordt steeds duidelijker dat de samenwerking tussen orkest en DJ voor een grote muzikale verrassing zal gaan zorgen. Tijdens het oefenen samen is een bijzondere chemie aan het ontstaan waarbij de moderne techniek en de klassiek georiënteerde instrumenten elkaar naadloos lijken aan te vullen. Kom zelf luisteren naar het eindresultaat! Wij zijn benieuwd wie er stil kan blijven zitten. Schrijf het vast in je agenda!

25 april 2014 – Het Blesse Paard – 20.00u deur open