Leuke verrassing

Leuke verrassing…..

Op zondagmiddag, net terug van een bezoekje aan mijn moeder, werd er aan de voordeur geklopt.

Nu komt bij mij iedereen achterom, alleen als ze komen collecteren of als iemand voor het eerst komt, gaat de voordeur open. 

Tot mijn verrassing stond er een heel lief meisje (Yess Romijn), met moeder en grote broer én met een hele mooie Palmpasen stok voor de deur. Volgens haar moeder had ze de stok helemaal zelf versierd bij de hobbyclub en thuis afgemaakt, hij zag er dan ook prachtig uit.

Knap hoor Yess dat jij dat allemaal zelf gemaakt hebt. Nu zullen wij nog sneller weer helemaal beter worden met die lekkere mandarijnen, de “opkikker”soep en de lekkere broodkip en laten we ook de chocolade eitjes niet vergeten. Daar kunnen we natuurlijk helemaal niet van af blijven.

 

Bedankt, Ria Luiten