Bardancing Infinity

Bardancing Infinity

Deze week waren we alleen op zondag open, waar we zoals altijd het weekend weer gezellig afsloten.

Footloose

Vrijdag 2 mei hebben we Footloose in Bardancing Infinity. Daar moet je natuurlijk bij zijn, want de DJ’s van Infinity draaien de beste muziek om jou voeten van de vloer te houden. De entree is geheel gratis en deuren gaan vanaf 21.00 uur open.

Hawaï Party

Zaterdag 17 mei is het Hawaï party in Infinity. Speciaal voor dit feest halen we het Hawaï gevoel naar Bardancing Infinity toe, om te zorgen dat het lijkt dat je zelf op Hawaï bent. Dit kan je natuurlijk niet missen. Om het nog gekker te maken is de entree volledig gratis.

Datum Feest

vrijdag     2 mei 2014               Footloose

zaterdag 17 mei 2014              Hawaii Party

zaterdag 31 mei 2014                Springbreak