Sta op en Loop mee!

Sta op en loop mee!

Samenloop voor hoop Haaglanden

 

Wij willen een groep bij elkaar krijgen om op 24 mei mee te lopen met de samenloop voor hoop in Leidschendam. We zijn op zoek naar mensen die met ons mee willen doen. Er kan tussen 24 mei 14.00 uur en 25 mei 14.00 uur gelopen worden.

Geef je op met een groepje vrienden, familie, buren, collega’s of individueel om een uurtje (of meer) mee te lopen en steun de Kanker bestrijding.                                                         Voor € 15,00 loop je met ons mee en krijg je 1 wenszak die je kunt versieren (onder de 18 € 10.00 incl. 1 wenszak). Deze zakken zijn  zaterdagavond 23.00 uur allemaal te bewonderen met een brandende kaars erin op de looproute die iedereen loopt. Dit is een heel mooi indrukwekkend moment.

Ik wou het eerst niet organiseren met als reden dat ik het al zo druk heb, maar degene die kanker krijgen hebben er ook “geen tijd” voor en daar wordt ook niet om gevraagd. Dus sta met ons op en loop mee om degene die aan deze vreselijke ziekte zijn overleden te herdenken en degene die er tegen vechten te steunen.

Dus wacht niet en bel:  0612166335 of mail: jpvanmullem@ziggo.nl om je op te geven en ontvang verdere info.

Iris en Paulien van Mullem