29e Weekendkamp Bonte Beestenboerderij

29e Weekendkamp Bonte Beestenboerderij

Het 29e weekendkamp belooft een waar spektakel te worden voor de kinderen. De teams zijn  ingedeeld en alle kinderen weten inmiddels wie hun leiders en teamgenoten zijn.  De teams hebben een mooie toepasselijke naam gekregen, die natuurlijk op de Beestenboerderij slaat.

Alle teams worden  verzocht om een leuke toepasselijke opening act te bedenken. Originaliteit en creativiteit zal worden beoordeeld door een vakjury. Als je wilt, kun je ook wat lekkers meenemen voor de jury, om ze te overtuigen van jullie inbreng. Om extra punten te verdienen moeten jullie ook een mascotte maken met de leiders, die je bij een spel kunt inzetten.

De officiële openingsceremonie van het weekendkamp zal om 19 uur plaatsvinden, waarna de eerste teams hun act zullen presenteren. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken, dus ouders, opa/oma’s, oom en tante komt allen kijken naar de kinderen. Vergeet niet aan te moedigen !!!!

Het weekendkamp staat geheel in het teken van de  ‘ bonte beestenboerderij’.

Dit houdt o.a. in dat we zaterdagmiddag op locatie de beestenboerderij gaan bezoeken. Door de beperkte parkeergelegenheid bij de boerderij, verzoeken we u vriendelijk om niet te komen kijken. De kinderen zullen rond half 4 weer terug komen op het sportpark, waar u ze met open armen kunt ontvangen. Rond 16 uur zal de officiële prijsuitreiking  plaats vinden.

WAT HEB JE NODIG VOOR HET WEEKEND?

Slaapzak, luchtbed of slaapmatje (geen stretcher), tandenborstel, tandpasta, zeep, handdoek, washandje, kleding en schoenen die vies en nat mogen worden, sportkleding, sportschoenen, sportsokken, ondergoed, pyjama, bord, beker en mes, warme kleding voor ’s avonds, evt. regenkleding, zwemkleding, zaklan­taarn, aantal pakjes/flesjes drinken en maximaal € 5,– zakgeld.

We verwachten je vrijdagavond 30 mei om 18.00 uur op het sportpark. Je hebt dan al goed gegeten. Zaterdag begint het programma om 7.45 uur. Het kamp is zaterdagmiddag om ongeveer 16.00 uur afgelopen.

Weekendkamp wisseltrofee

Helaas is na het voorlaatste weekendkamp onze mooie wisselbeker zoek geraakt. Ondanks intensief kontakt met onze welbekende wijkagent Dhr. Duit, is de trofee nooit meer boven water gekomen. Politie Haaglanden heeft ons laten weten dat het onderzoek is afgesloten. Speciaal voor het komende kamp heeft de kampstaf, na intern beraad, een nieuwe wisseltrofee aangeschaft. Deze glimt nog meer als de oude en is ook groter, maar heeft wel een gat geslagen in onze weekendkamp kas. Wees er zuinig mee!!!!

Voor meer info raadpleeg ook onze website www.weekendkampstompwijk.nl

 

Groetjes van de weekendkampstaf,

Sanne, Margreet, Jeroen, Sjors, Wendy, Jokelien, Monique, Rachelle, Peter