Bardancing Infinity

Bardancing Infinity

Deze week waren we twee keer geopend. Een keer waren we op zaterdag open met het gezellige Hawaï Party, waarvan de foto’s op onze site staan.  De andere keer waren we zoals elk weekend op zondag geopend om het weekend gezellig af te sluiten.

Springbreak

Zaterdag 31 mei vieren we dat het lente is in Bardancing Infinity, namelijk met Springbreak. Dit feest wat populair is in Amerika hebben we special naar Bardancing Infinity gebracht. Dus kom ook en krijg het echt Amerikaanse Springbreak gevoel. De deuren zullen om 21:00u open gaan en de entree is geheel gratis.

Summerfeelings

Vrijdag 13 juni is het Summerfeeling in Infinity. Wij brengen het zomer gevoel naar Bardancing Infinity. Genieten van het zomergevoel wie wil dat nou niet? Ook bij dit feest is het entree helemaal gratis en zijn de deuren om 21:00 open.

 

Kijk voor de foto en meer informatie op www.in-finity.nl