Dirty Summerland

Dirty Summerland

Met dit prachtige weer van afgelopen weekend komt het zomergevoel echt los! Om het echte zomerse gevoel te beleven ga je natuurlijk naar Stompwijk Summerland. Dit festival staat centraal voor zomerse gezelligheid en feesten tot je erbij neervalt. Nog geen Tickets voor Summerland? Ga dan snel naar www.stompwijksummerland.nl om deze online te bestellen! De tickets vliegen de deur uit dus bestel snel!

Elke week wordt er een artiest uitgelicht die op Summerland komt performen. Afgelopen weken waren dit Rowwen Hèze en Mental Theo. De artiest voor deze week is niemand minder dan het DJ trio ‘Dirtcaps’!

Bekend van hun mega hit “Money on my mind” in samenwerking met The Million Plan. Dirtcaps bestaat uit de volgende leden: Max Oude Weernink, Danny Groenenboom and Tim Haakmeester.

In juli 2013 kwamen ze in samenwerking met Feest Dj Ruud met de hit ‘Weekend’ en ze zijn nu al niet meer weg te denken uit de nationale en internationale house scene. De Dirtcaps mogen beschouwd worden als een van de rijzende sterren van dit moment. De mannen leveren in combinatie met een MC een energieke DJ set vol herkenning, een absolute aanrader!

Dirtcaps staat maakt het feest compleet en start het ‘Weekend’ op vrijdag 4 juli 2014 in de Starbeatz. Zorg dat je hier bij bent!

 

Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter, Facebook of Instagram!

 

www.twitter.com/_summerland_

www.facebook.com/stompwijksummerland

www.instagram.com/stompwijksummerland