Het is weer tijd voor de WK pool

Het is weer tijd voor de WK pool

Nog een paar weken en het is weer zover: het Wereld kampioenschap voetbal 2014. Het is inmiddels bijna een traditie dat we dan een WK pool organiseren. Gezien het grote aantal deelnemers van 2 jaar geleden en de enthousiaste reacties hebben we het weer opgepakt.

De formule is dezelfde als de afgelopen jaren. U moet verschillende onderdelen op het formulier invullen. Ten eerste zijn er in de eerste ronde 48 wedstrijden. Het is de bedoeling dat u voor deze wedstrijden de ruststand en de eindstand voorspelt. Ten tweede moet u de 16 ploegen opgeven die overgaan naar de tweede ronde. Dit zijn de 2 best geplaatste ploegen van iedere pool. Als laatste moet u de einduitslag van het wereldkampioenschap (nr 1,2,3 en 4) voorspellen. Het formulier plus inleggeld á € 15,— moet ingeleverd worden bij één van de organisatieleden of bij Ruud en José.

Indien men in staat is om het formulier elektronisch aan te leveren, verzoeken wij dit ook daadwerkelijk te doen. Dit bespaart de wedstrijdorganisatie een hoop tijd met het invoeren van de gegevens in het systeem. In dit geval dient u het deelnamebedrag apart te overhandigen aan de wedstrijdorganisatie. U deelname is enkel geldig indien het inleggeld bij aanvang van het WK aan de wedstrijdleiding is overhandigd. Informatie over het online aanleveren, kunt u vinden op de internet site (www.voetbalvriendenstompwijk.nl) .

Vaak horen we van deelnemers dat er tijdens de WK of EK nogal gesproken wordt over de gespeelde wedstrijden en de tussenstand. Punten worden even snel met elkaar vergeleken en er heerst een gezonde rivaliteit binnen families en vriendengroepen. Om dit verder te ondersteunen heeft de organisatie besloten via deze site ook een Teamcompetitie te organiseren. Vooral door de rivaliteit tussen verschillende teams, zorgde dit de vorige keer voor een extra beleving.

Een deelnemer hoeft hier niet veel extra voor te doen Om mee te doen moet u namelijk uw wedstrijdformulier al ingeleverd hebben. Voorwaarde is dat uw wedstrijdformulier in het systeem is opgenomen, want onderdeel worden van een team kan enkel elektronisch geregeld worden. Er is één teamcaptain nodig die zijn team samenstelt door individuele deelnemers uit te nodigen. Een deelnemer kan zich ook aanmelden aan een bestaand team.

Dit jaar hebben we ook periode titels te verdelen. Een periodekampioen wordt tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet, hopelijk kan er tijdens deze avond ook onderling gestreden worden door deze periode kampioenen.

Vragen :

Vragen over de WK pool kunt u altijd stellen bij de organisatie via een e mail aan  info@voetbalvriendenstompwijk.nl

We hopen dat u weer veel plezier beleeft aan de pool.

 

– Adrie Kerkvliet

– Kevin van de Bosch

– Mark Disseldorp

– Ank van de Bosch

– Ruud Disseldorp