Katholieke Bond voor Ouderen Stompwijk

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Nieuwsbrief mei 2014 no. 1

Zondag 25 mei viering van 50 jaar KBO – Stompwijk

 

Deze dag beginnen wij met een plechtige Eucharistieviering in de

H. Laurentiuskerk te Stompwijk met als voorganger pastoor G. de Gilde.

Deze viering begint om 10.00 uur met gezangen door het parochiekoor.

Aan het einde van de viering staan er bussen klaar voor het kerkplein. Deze zijn genummerd van 1 t/m 3. Hierin kunt u plaats nemen, de voorste plaatsen in de bus zijn gereserveerd. Het nummer van de bus moet u onthouden want daar gaat u ook weer mee terug naar Stompwijk.

Bestuursleden, die in elke bus aanwezig zijn, zijn het aanspreekpunt. Als er iets is kunt u zich bij hem/haar melden. Gaat u tussentijds weg dan moet u zich bij hem/haar afmelden, anders kloppen de aantallen niet bij de terugreis.

Als we arriveren bij Avifauna kan u langs het loket lopen met vermelding van 50 jaar KBO – Stompwijk, dan mag u doorlopen het park in. Mensen met een rollator kunnen hem meenemen onder in de bus, er zijn bij Avifauna gratis rolstoelen beschikbaar bij de ingang van het park.

Het feest wordt gehouden in de Struisvogel en de Valkenzaal (beneden in het gebouw). De ingang is rollator en rolstoel vriendelijk. In de zaal is een tafel voor het bestuur gereserveerd. De gasten wordt verzocht aan de ronde tafels plaats te nemen, iedereen mag vrij plaatsnemen aan de ronde tafels van 8 personen. Het dagprogramma wordt ter plaatse bekend gemaakt door de voorzitter.

Om ongeveer 12.00 uur tot 13.00 uur wordt de koffie/thee geserveerd. Daarna wordt er een consumptie aangeboden door de directie van Van Der Valk. Om 13.30 uur gaat het lopend buffet open, inclusief binnenlands gedistilleerd drank. Aan het einde van het lopend buffet (16.30 uur) kunnen de gasten nog wat gebruiken (eigen rekening) of een bezoek brengen aan het vogelpark.

Om 17.30 uur is deze dag ten einde en worden wij weer met de bussen naar de plaats van vertrek gebracht. Aankomst bij het kerkplein omstreeks 18.00 uur.

 

Een fijne dag. Met vriendelijke groet van het bestuur en vrijwilligers.

 

Bestuur: Sjaak Kappetein, Antoon van Santen, Aad van der Ham, Jan Duyvestein, Nel v.d. Zwan, Cok Faas- v. Boheemen en Sjaan van Rijn

De vrijwilligers: Corrie van Santen- Wortman, Toos Kappetein, Jan van Rijn en notulist Aad Janson