Vrienden van Summerland

Vrienden van Summerland

Door de teruglopende economie en de maatregelen die overheden en instanties nemen zijn de kosten voor het festival de afgelopen tijd fors gestegen. Om Summerland te blijven organiseren hebben we jullie steun hard nodig. Vind je Stompwijk Summerland een fantastisch festival en wil je zeker niet dat het verdwijnt, word dan nu Vriend van Summerland. Door Vriend van Summerland te worden zorg je ervoor dat de organisatie het festival kan blijven organiseren. 

Als vriend van Summerland krijg je een pasje met jouw naam erop toegestuurd. Naast het feit dat dit pasje ontzettend cool is en exclusiever dan de witte handschoen van Michael Jackson krijg je tijdens het festival ook nog leuke andere voordelen ermee.


Voordelen:

* Pas die gratis toegang geeft voor zowel vrijdag als zaterdagavond

* Toegang tot de VIP stage in Starbeatz

* Toegang tot de bar op de VIP stage in Starbeatz

* Zowel vrijdag als zaterdag één uur gratis drank op de VIP stage

* Maaltijd bij de eettent

* Vermelding op het LED-scherm

 

Aarzel niet en help ons, zodat Summerland ook in de toekomst plaats kan vinden!