Adviesraad voortvarend aan het werk!

Adviesraad voortvarend aan het werk!

We hebben het er maar druk mee; de oude Adviesraad heeft het stokje doorgegeven, wij zijn hiermee snel van start gegaan. 

We hebben reeds de koppen bij elkaar gestoken om onze agenda te bespreken en onze acties te bepalen. Onze nieuwe voorzitter, Yvonne van Boheemen, sprak duidelijke taal met het bespreken van het coalitie akkoord in de gemeenteraad aangaande de Verbindingsweg; “het nieuwe college neemt ons inziens afstand van een reeds door de raad unaniem genomen besluit, hoe is dat mogelijk?” De Verbindingsweg moet er komen!

Donderdag 5 juni staat er een openbare informatieavond bestemmingsplan Kulturhus op de agenda. Op deze avond zal er onder andere uitleg gegeven worden over de bestemmingsplankaart. Tevens zal een aantal deelnemers vertellen wat voor positieve bijdrage het Kulturhus zal gaan geven voor hen en het dorp.

Wij discussiëren mee in de klankbordgroep met betrekking tot de variantenstudie. Met bewoners, ondernemers, onderzoekbureau’s Decisio en GoudAppel Coffeng en de Gemeente bekijken wij de mogelijkheden die er zijn betreffende de duurzame reconstructie Stompwijkseweg en Dr.v. Noortstraat en het aanleggen van de Verbindingsweg. Een gedegen studie waar veel stemmen gehoord worden.

Maar er staat nog veel meer op stapel; bestemmingsplan kern Stompwijk, riolering Meerlaan, aanleg rotonde…….genoeg plannen voor Stompwijk dus.

Wij hebben er zin in, zetten ons in voor een vitale kern in het Groene Hart en staan voor u klaar!

 

Kunnen wij iets voor u betekenen? Laat het ons horen via adviesraad-stompwijk@ziggo.nl