29e Weekendkamp Bonte Beestenboerderij gaat van start

29e Weekendkamp Bonte Beestenboerderij gaat van start

Eindelijk gaan we beginnen, na de vele voorbereidingen die we getroffen hebben. Het 29e weekendkamp belooft een spektakel te worden voor de kinderen. Alle teams worden verzocht om een leuke toepasselijke openingsact te bedenken. Originaliteit en creativiteit zal worden beoordeeld door een vakjury. Als je wilt, kun je ook wat lekkers meenemen voor de jury, om ze te overtuigen van jullie inbreng. Om extra punten te verdienen moeten jullie ook een mascotte maken met de leiders, die bij een spel kunt inzetten.

De officiële openingsceremonie van het weekendkamp zal om 19 uur plaatsvinden, waarna de eerste teams hun act zullen presenteren.

Komt allen kijken naar de opening om 19 uur, iedereen is welkom. Kinderen neem niet alleen je ouders mee maar ook broers en zussen maar ook opa en oma en iedereen die je kent. Het weekendkamp staat geheel in het teken van de ‘bonte beestenboerderij’.Dit houdt o.a. in dat we zaterdagmiddag op locatie de beestenboerderij gaan bezoeken. Door de beperkte parkeergelegenheid bij de boerderij, verzoeken we vriendelijk om niet te komen. De kinderen komen om 15.30 uur terug op het sportpark waar rond 16 uur de officiele prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Wat heb je nodig voor het weekend?

Slaapzak, luchtbed of slaapmatje (geen stretcher), tandenborstel, tandpasta, zeep, handdoek, washandje, kleding en schoenen die vies en nat mogen worden, sportkleding, sportschoenen, sportsokken, ondergoed, pyjama, bord, beker en mes, warme kleding voor ’s avonds, evt. regenkleding, zwemkleding, zaklantaarn, aantal pakjes/flesjes drinken en maximaal € 5,— zakgeld.

We verwachten je vrijdagavond 30 mei om 18.00 uur op het sportpark. Je hebt dan al goed gegeten. Zaterdag begint het programma om 7.45 uur. Het kamp is zaterdagmiddag om ongeveer 16.00 uur afgelopen. Voor meer info raadpleeg ook onze website www.weekendkampstompwijk.nl

 

Groetjes van de weekendkampstaf,

Sanne, Margreet, Jeroen, Sjors, Wendy, Jokelien, Monique, Rachelle, Peter