KBO Stompwijk

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Nieuwsbrief mei no. 2

50 jaar KBO – Stompwijk,

Een dag na het grote feest kunnen wij als bestuur terug kijken op een volgens ons zeer geslaagde dag.

Als secretaris moet ik wat het noemen van de namen van het bestuur en vrijwilligers een belangrijke naam toevoegen, ik was namelijk onze Vice voorzitter Theo Hooijmans vergeten, sorry Theo.

Uitgaansdag donderdag 19 juni,

Dit is de volgende activiteit, wij gaan er weer een leuke dag van maken, samen met Theo’s busreizen.

Wij rijden richting Brabant, Hilvarenbeek is onze eerste stopplaats voor een lekker kopje koffie/thee met een heerlijke Brusselse wafel met slagroom in de wereld beroemde poffertjessalon van Victor Consael. Na de koffie wordt er gestart met een verhaal waarbij d.m.v. het rad van avontuur betrokken worden bij de Kermis, ballen gooien, schietsalon, touwtje trekken en de kop van jut komen allemaal aan de beurt. In de pauze wordt iedereen verwend met poffertjes en een drankje, na de pauze is het tijd voor de cinemascoop en het grote finale prijzenfestival met leuke prijzen zoals een grote beer, ook een suikerspin of peperkoek kan uw deel worden.

Na het bezoek aan de kermis staat een heerlijke koffietafel klaar met natuurlijk de wel bekende kroket. Na de lunch gaan wij een bezoek brengen aan de chocolaterie van Frits van Noppen, u kijkt Frits op de vingers hoe hij moleerbonbons en chocolade figuren maakt. Tevens leert u waar de echte chocolade vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en vragen staat vrij.

U keurt natuurlijk ter plekke de kwaliteit van de bonbons en chocolade.

Nadat we hier onze kennis en smaakklieren hebben getest gaan wij ons verplaatsen naar partycentrum Jan de Graaf, hier gaan wij een heerlijk driegangen diner gebruiken.

De kosten voor deze dag van genieten bedragen € 70,–, deze kunt u over maken op Rabobank nr. NL04RABO033775349243 ten name van KBO – Stompwijk, onder vermelding van uitgaansdag.

 

Als u zich wilt opgeven voor deze prachtige dag kunt u kontakt met Theo Hooijmans opnemen op de Soos of via telefoon 071- 5892008.  

 

Alvast een fijne dag toegewenst, vriendelijke groet van het bestuur,

 

Secretaris, Antoon van Santen