Opkomende sterren op Summerland 2014

Opkomende Sterren!

Nog iets meer dan een maand en dan is het zover! Stompwijk Summerland 2014! Tevens de 8e editie van dit festival. Nog geen tickets? Ga dan als een speer naar www.stompwijksummerland.nl om deze online te bestellen. De tickets vliegen over de toonbank dus wees er snel bij voordat ze op zijn.

De artiesten van deze week zijn vooral lokale helden: DJ Seran, Mamo en huis DJ Nilo.

DJ Seran aka Seran van Wijk, is eerst begonnen als lokale radio DJ. Dit deed hij voor Zoetermeer FM. Later maakte hij ook landelijke radio voor Curacao en Bonaire. Verder was Seran 3 seizoenen te zien als presentator bij TMF Clubcam. Tegenwoordig draait Seran in grotere clubs en discotheken in heel Nederland.

Maarten van Dulst (DJ Mamo) begon met draaien toen hij 13 jaar oud was. Op zijn 15de jaar werd hij resident dj van Amphion Zoetermeer waar hij 1,5 jaar de vaste dj was. Na deze 1,5 jaar besloot Mamo zich meer te gaan richten op clubs door heel Nederland. Met zijn muziek stijl: EDM, Latin house & Tech House staat hij nu wekelijks in de dikste clubs van Nederland. Vorige zomer stond hij nog op de mainstage van het Lakeside festival voor meer dan 10.000 man. Met festivals en clubs als Lakeside en de Escape in Amsterdam achter zijn naam, Weet Mamo hoe hij er een goed feestje van kan maken.

DJ Nilo aka Niels van Veen is de huis dj van de verschillende bardancingen die Stompwijk heeft gehad. Niels, van origine bardancing ‘The Limit’ maakt van elk feest een uber brute party waar je bij moet zijn. Van Nederpop tot Hiphop, van Hardstyle tot Reggaeton, alles komt voorbij. De verscheidenheid van de draaisessies van Nilo zorgt voor nostalgie en maakt het voor iedereen een feest. DJ Nilo is ook de vaste DJ van de Starbeatz. Het allerfijnste van deze DJ is dat hij maandag gewoon weer meehelpt met afbouwen. Wat een Master is het toch ook!

Deze 3 helden gaan Summerland op z’n kop zetten! Wij zien jullie 4,5 en 6 juli.

Sleep all day, Party all night!

Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter, Facebook of Instagram!

 

www.twitter.com/_summerland_

www.facebook.com/stompwijksummerland

www.instagram.com/stompwijksummerland