Wandeltocht “Rondom Stompwijk”

Wandeltocht ‘Rondom Stompwijk’

 

Laat u ook verrassen!

 

Het is bijna zover, aanstaande zondag 8 juni, 1e Pinksterdag, kunt u weer wandelend genieten van de prachtige Stompwijkse omgeving. De IJsclub heeft weer haar uiterste best gedaan om de mooiste wandelroutes voor u uit te zetten. Voorgaande jaren waren deelnemers verrast door plekken waar ze nooit eerder waren geweest. “Zo dichtbij, en ik heb hier nog nooit gelopen!’ was een veel gehoorde opmerking. Laat u ook verrassen en trek uw wandelschoenen aan.

 

Routes

U hebt de keuze uit vier routes: van 7.5, 15, 20 of 30 km. U wandelt onder andere langs de prachtige plassen in de omgeving van Stompwijk. (Noord Aa, Vlietland en Vogelplas Starrevaart), loopt over dijken en door de polders van het Groene Hart.

De routes worden voorzien van ondersteunende pijlen en linten, maar iedereen krijgt ook een gedetailleerde kaart en routebeschrijving mee.

 

Start en finish

De start en finish zijn in Party Herberg en restaurant Het Blesse Paard.
De vertrektijden zijn:

30 km tussen 8.00 en 9.30 uur

20 km tussen 8.00 en 10.00 uur

15 km tussen 9.00 en 11.00 uur

7.5 km tussen 9.30 en 12.00 uur

 

Koek en Zopie onderweg

De inschrijfkosten bedragen:

Volwassenen € 5,-, jeugd tussen de 8 en 15 jaar € 2,50 en kinderen onder de 8 jaar mogen gratis mee wandelen. Bij vertrek krijgt iedereen een appel of een banaan mee en bij de ‘Koek en Zopie’ is er water of frisdrank met wat lekkers erbij.

 

Nadat u de tocht volbracht hebt, krijgt iedere deelnemer een medaille, een button of een gratis consumptie in Het Blesse Paard.

 

De opbrengst van de wandeldag komt volledig ten goede aan de jeugdleden van de ijsclub. Van de opbrengst kan voor hen onder meer een schaatskamp worden georganiseerd.

 

Het belooft zondag prima wandelweer te worden. De voorspellingen geven droog weer en zo rond de 20 graden. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig en de organisatie is er klaar voor om er een mooie en gezellige dag van te maken. Graag tot zondag!

 

Kijk voor meer informatie op http://www.ijsclubstompwijk.nl/.