Brasil komt naar Summerland!

Vorige week zijn onze Nederlandse helden vertrokken naar Brazilië, in de hoop om de worldcup mee naar huis te nemen. Summerland is groot voetbalfan net als de rest van Nederland en zendt alle WK-wedstrijden tijdens het festival uit. Kom dus niet alleen voor de ‘masterlijke’ artiesten die het weekend aanwezig zijn, maar ook om met z’n allen het Nederlands elftal aan te moedigen!  

Volgens een korte berekening die wij gemaakt hebben is er gegarandeerd feest. 

Negatieve uitslag NL:

Stel dat Nederland verliest? Dat zou natuurlijk doodzonde zijn maar hoe kun je beter je verdriet verwerken dan met elkaar? Onder het genot van goede muziek, drank en gezelligheid vergeet je de nederlaag binnen de kortste keren en maakt het je ook allemaal niet meer uit. Live your life to the fullest!  

Positieve uitslag NL:

Nederland wint de wedstrijd! Dit is natuurlijk de meest gunstige situatie die er bestaat. Een groot feest barst los, zonnestralen schijnen op het festival terrein, iedereen houdt van elkaar! Nog net geen wereldvrede! Meer hoeft er niet gezegd te worden! Een groot legendarisch feest wat de geschiedenis boeken in gaat en wat generaties lang wordt doorverteld.  

Al met al wat er ook gebeurt, het wordt feest! Als gezellig persoon houd jij natuurlijk wel van een feestje en wil je hier natuurlijk bij zijn! Koop dan snel je tickets voor Summerland op www.stompwijksummerland.nl! Doe dit snel wat de kaartverkoop gaat als een speer!  

Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter, Facebook of Instagram! www.twitter.com/_summerland_

www.facebook.com/stompwijksummerland www.instagram.com/stompwijksummerland