Schoonmaak sportkantine

Schoonmaak sportkantine

 

Iedere maandagmorgen wordt door de schoonmaakploeg de kantine en diverse vertrekken schoongepoetst . Aan het einde van het seizoen, met alle mooie sportactiviteiten achter de rug, is het nodig deze een extra opfrisbeurt te geven.

Het zou fijn zijn als er een paar mensen willen komen helpen, er hebben zich een paar dames van de aerobic aangemeld. Maar……….vele handen maken licht werk. Dus wie heeft er op maandagavond 16 juni om 19.00 uur een paar uurtjes over???? De koffie met iets lekkers staat klaar.

Het is wel handig als u zelf werkdoekjes en/of een raamtrekker meeneemt.

 

En……….. Er is heel veel kleding e.d. achtergebleven na alle sportactiviteiten. Bent u iets kwijt kom eens kijken want voor de vakantie ruimen wij dit op.

 

Groetjes van de schoonmaakploeg