Wereld Wonder kindermiddag

Wereldwonder kindermiddag

 

Hallo vriendjes en vriendinnetjes,

Deze zomer is het weer zover! De zomervakantie wordt feestelijk geopend met de gezellige wereldwonder kindermiddag.  Wij kunnen jullie alvast verklappen dat het thema van dit jaar jungle is!

De feesttent zal volledig omgetoverd worden tot een waar jungle speelparadijs. Ben jij misschien fan van een slang, olifant of leeuw? Wie weet wordt jij deze dag dan wel omgetoverd tot een van je favoriete dieren of kom je er zelf eentje tegen! Wij zullen ons in onze mooiste jungle outfit hijsen en hopen nog meer Tarzans, Janes, apen en vele andere dieren te zien. Een lekker jungle hapje en drankje zal op deze middag niet ontbreken. Deze gezellige middag zal plaatsvinden op zondag 6 juli. Het feestterrein is vanaf 13:00 uur geopend en om 13:30 zal er een spannend optreden beginnen. Wat dit precies inhoud blijft nog even geheim, maar het belooft een grote verassing te worden! De kindermiddag zal om 15:30 weer afgelopen zijn, maar dan gaat het feesten voor de papa’s en mama’s gewoon door!

Wij hebben er heel veel zin in en wij hopen jullie ook?! Schrijf het alvast in de agenda en nodig je al vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, nichtjes en neefjes ook uit!  De toegang is zoals ieder jaar gratis, hopelijk tot zondag 6 juli!

 

Groetjes van de meiden van de kindermiddag