Cursus Rabo Internetbankieren in Het Blesse Paard

Cursus Rabo Internetbankieren in Het Blesse Paard

Op woensdag 25 juni van 10.00 tot 12.00 uur vindt de cursus Rabo Internetbankieren plaats in ‘Het Blesse Paard’ in Stompwijk.

Tijdens de cursus van Rabobank Rijnstreek wordt het gebruik van internetbankieren uitgelegd. Vragen zoals ‘wat is internetbankieren?’, ‘wat kan ik ermee?’ en ‘welke stappen moet ik uitvoeren?’ worden behandeld. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan het onderwerp veiligheid, zodat de transacties veilig worden uitgevoerd. Tijdens de cursus oefent u met de Random Reader door daadwerkelijke een betaalopdracht uit te voeren. Na de cursus kunt u gemakkelijk thuis oefenen met de handleiding die u meekrijgt.

Aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden voor de cursus Rabo Internetbankieren, kijk op  www.rabobank.nl/rijnstreek of bel 0172 485 511. Komt de datum of locatie u niet uit? Kijk dan op de website voor de andere data en locaties.