Silence in Stompwijk

Silence in Stompwijk!

Wordt er weer muziek gedraaid die jij helemaal niet leuk vindt? Altijd die harde beuk muziek of juist die slome Nederlandse herrie? Dit jaar zullen deze problemen verleden tijd zijn. De Silence Disco is dit jaar aanwezig op Summerland!

U vraagt zich nu natuurlijk af ‘wat is een stilte disco nu weer?’. Een Silence Disco is eigenlijk zoals de naam het al zegt een stille discotheek. Door middel van hoofdtelefoons kun je de muziek horen. Hierdoor kun je gewoon even met elkaar praten zonder dat je elkaars oren vol spuugt met speeksel om dat de DJ weer veel te harde muziek draait.

Verder zijn er verschillende muziekkanalen die beluisterd kunnen worden. De muziek die op deze kanalen te beluisteren is wordt verzorgd door de verschillende groepen die in het Dorpshuis gevestigd zijn/waren. Beatz, Limit, Orion, Toko enz. zullen het tegen elkaar opnemen in de Silence Disco. Het belooft dus een generatie fight te worden tussen de verschillende bardancings!

De Silence Disco mag je gewoon niet missen! Nieuw, fris en divers! Nog geen kaarten voor Summerland? Ga dan snel naar www.stompwijksummerland.nl om kaarten te bestellen! Dan  zien wij jullie graag 4, 5 en 6 juli in Stompwijk!

Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter, Facebook of Instagram!

 

www.twitter.com/_summerland_

www.facebook.com/stompwijksummerland

www.instagram.com/stompwijksummerland