Duivensport

Seggelen/Wolvers troeft de concurrentie af

Afgelopen weekend was er een vlucht vanuit het Franse Mantes la Jolie (395 kilometer). De weersomstandigheden beloofden niet veel goeds maar de duiven kregen toch tussen de buien door om 10.45 uur het startsein. De Stompwijkse duiven hadden een westen wind.

De duif die als eerste arriveerde was de kras witpen duivin (11-562) van Seggelen/Wolvers. De duif hadden Dick en Ton ook als eerste verwacht en ze deed dit met een gemiddelde snelheid van 80 kilometer per uur. De tweede duif was de kras witpen doffer(11-431)van Wim van Benten die net 1 minuut te kort kwam om de winst te pakken. De derde duif van de wedstrijd was de duivin van comb. v. Leeuwen.

Uitslag 28-06 Tussenstand

1: Seggelen/Wolvers 10    1: Comb. van Leeuwen 126

2: W. v. Benten          9    2: Hilgersom-Tijssen    123

3: Comb. v. Leeuwen  8    3: Seggelen/Wolvers    119

4: J. van den Bosch    7    4: W. v. Benten             93

5: Hilgersom-Tijssen   6    5: J. van den Bosch       84                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  6: Mevr. Luk/Vork      5     6: W. van den Bosch     83

7: W. van den Bosch   4    7: Mevr. Luk/Vork         65

8: G. Onderwater       3     : G. Onderwater           62

Emiel Hilgersom