Katholieke Bond voor Ouderen

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Nieuwsbrief juli no. 1

Uitgaansdag donderdag 19 juni,

Naar aanleiding van de reacties van de deelnemers, een zeer geslaagde en verrassende dag, die door de deelnemers hoog werden gewaardeerd.

KBO – Soos elke dinsdagmiddag v.a. 13.15 uur met senioren in beweging.

Zoals in de activiteiten kalender vermeld staat, gaan wij met de Soos door tot en met dinsdagmiddag 22 juli.

De halfjaarlijkse prijsjes worden dinsdagmiddag 16 juli uitgereikt.

We beginnen dan na de vakantie weer op dinsdagmiddag 2 september met de eerste soosmiddag in het Dorpshuis.

Dorpshuis elke vrijdagochtend

Het bestuur wil onder de aandacht brengen dat er in de zomerstop wel gebruik kan worden gemaakt van de spelletjesochtend vrijdagochtend in het Dorpshuis. Er wordt geklaverjast en rummicub gespeeld, ook scrabbelen is mogelijk. De zaal is open vanaf 9.30  tot 11.30 uur de koffie kost € 1,-voor twee kopjes koffie.

Boottocht met de groene Hartcruises. 4 september

Donderdag 4 september gaan wij weer een boottocht maken met KBO – Zoeterwoude. Dit jaar gaan wij een bezoek brengen aan de prachtige stad Gouda, vanaf een uur krijgt u de gelegenheid om de benen te strekken om deze prachtige stad te gaan verkennen. Vanaf 08.30 uur gaan wij inschepen aan de Zijldijk, waarna wij om 09.00 uur vertrekken. Omstreeks 16.30 uur zijn wij weer terug in Leiderdorp. Onderweg krijgt u koffie/ thee met gebak en een drankje. Om 12.00 uur wordt er een heerlijke lunch geserveerd. De genoemde prijs is dus incl. tweemaal koffie/thee, een lunch met koffie/thee, of melk. En ‘s middags twee drankjes. Hiervoor worden consumptiebonnen verstrekt.    

Als we de stad bekeken hebben wordt de traditionele loterij gehouden waarbij u leuke prijzen kunt winnen.

De prijs voor deze leuke dag bedraagt € 43,50, graag contant te voldoen op de soos bij Antoon van Santen of aan huis dr. v. Noortstraat 97 in Stompwijk. Uiterste datum van opgave is 26 augustus. 

 

Alvast een fijne dag toegewenst, vriendelijke groet van het bestuur,

Secretaris Antoon van Santen