Let op: Volgende week GEEN Dorpsketting

Let op: Volgende week geen DORPSKETTING !!!!!

In verband met de kermis wordt er volgende week maandag gaan Dorpsketting gemaakt, daar wij dan teveel in feeststemming hopen te zijn.

De eerstvolgende DK komt uit op dinsdag 29 juli met daarin alle uitslagen van de kermis en natuurlijk wie de WK Poule heeft gewonnen. Wil je niet zolang wachten, ga dan a.s. woensdagavond naar Ruud en José voor de uitslag.

Aanvang 20.00 uur.

Bezorgers opgelet: Zorg voor vervanging als je zelf vakantie op gaat !!

De weersverwachting voor het komende kermisweekend geven tropische temperaturen van rond de 30 graden. Vergeet niet om je zonnebril mee te nemen en je schouders in te smeren. Laten we hopen dat de biertent voldoende voorraad heeft om onze keeltjes te smeren!

Wij wensen alle Stompwijkse Vierdaagse-lopers veel succes toe in Nijmegen.     

Red.