Vermiste bankje van het schoolplein is terug!

Misschien weet U het nog. Enkele weken geleden was het voorpaginanieuws bij de Dorpsketting.

Één van de betonnen bankjes van het schoolplein was op mysterieuze wijze ontvreemd. Wie neemt er nu zoiets mee, zou je denken?

Maar gelukkig, het bankje is weer terug!

Tijdens de afscheidsavond op dinsdag 15 juli van groep 8 op school, werd door de leerlingen, zoals gebruikelijk, aan de school een cadeau aangeboden. Ook dit jaar was er door de leerlingen hard gewerkt en werd er een prachtig werkstuk aangeboden. Alle 28 leerlingen hebben een eigen stoeptegel gemozaïekt. Deze tegels zijn vakkundig op het schoolplein geplaatst. En dat niet alleen. Ook hebben zij met de hulp van ouders één van de betonnen bankjes wat gezelliger gemaakt. En U raad het al, dat was het vermiste bankje. Als U nu in de vakantie een uurtje over hebt, is het misschien wel leuk om het geheel eens rustig te bekijken. U kunt plaats nemen op het bankje, en misschien is het wel leuk om uit te zoeken wie welke tegel gemaakt heeft. Hieronder krijgt U de namen van heel “oud” groep 8.

 

Leroy, Joost, Mitch, Suus, Tessa, Danique, Miranda, Elmer, Quinty, Brian, Saskia, Ashley, Luca, Annicka, Joy, Melinda, Stein, Marit, Sanne , Myrthe, Bart, Naomi, Réviano, Fleur, Myrthe, Roy, Sterre, Falco.

Succes en een fijne vakantie allemaal.