Winnaar WK Poule 2014 komt uit Bahrain

Onder een mooie belangstelling is op woensdagavond 16 juli de winnaar bekend gemaakt van de Stompwijk WK Poule 2014. Het werd een zeer geslaagde avond, waarbij zowel het café als het terras goed gevuld was. Er waren veel prijzen te verdelen, een loterij voor de vroege aanwezigen en de vaste grote loterij, periode kampioenen en een winnend team, alsmede de 15 prijzen uit het algemeen klassement. De winnaar werd uiteindelijk Michiel Borst uit Bahrain, een vriend van Jorian Hendriks, die daar net als Michiel voor zijn werk verbleef. Leuk om te vermelden is, dat zowel Michiel bij de prijsuitreiking in Nederland was, alsook de deelnemende familieleden De Groot uit Frankrijk. Verder viel op dat de tweede en derde plaats in één gezin viel (vader Aad en zoon Michel) en dat dit ook geldt voor de nummer vier en vijf (vader Sjaak en dochter Amber). Op de 7e plek vinden we Pete Waasdorp, familielid van Jack Luiten en woonachtig in Californië. Hij liet ons per mail weten graag bij de uitreiking aanwezig te zijn geweest, maar dat de gezondheidstoestand van zijn moeder dit niet toeliet. Hij heeft zijn prijs geschonken aan Philip Luiten, die op een wel heel schlemielige wijze buiten de prijzen viel. Net zoveel punten als de nummer 15 (Jan Berg), maar op basis van een ingewikkelde rekenformule (die rekening houdt met de moeilijkheid van de geraden wedstrijden als onderdeel van ons reglement) nummer 16 geworden. Zo kwam alles toch weer goed. 

De volledige uitslag is terug te vinden op www.voetbalvriendenstompwijk.nl.

Daarnaast gingen weer veel deelnemers met een envelop naar huis, wanneer zij één of meerdere wedstrijden hadden goed geraden.

 Tot de EK Toto, Mark, Kevin, Ruud, Ank en Adrie