Avond fietsvierdaagse Toerclub Stompwijk 2014

Op dinsdag 8 juli begon de jaarlijkse Avond fietsvierdaagse regenachtig. Slechts 7 deelnemers durfden het slechte weer te trotseren. 5 Deelnemers reden de 15 km en 2 zijn er gestart voor de 25 km. Ook woensdagavond was het nog steeds slecht weer. Met twee extra deelnemers ging de route via “de Pannenkoe” in  Leidschendam weer naar Stompwijk.

Donderdag en vrijdag was het beter weer en vertrokken er meer deelnemers vanuit Stompwijk. Donderdag vertrokken er ongeveer 35 deelnemers richting Hazerswoude en  Vlietland. Op de afsluitende de dag gingen de routes richting Leiden en Zoetermeer, ook nu waren er ongeveer 35 deelnemers gestart.

Prijsuitreiking:

Er waren 3 kinderen die alle vier de dagen hadden uit gefietst. Brit, Fleur en Lieke kregen daarom alle 3 een prijs van de organisatie. De prijs voor de oudste man ging naar Leo v. Bohemen en de prijs voor de oudste vrouw ging naar Ria Berg. Ook zij hadden beide alle dagen volbracht.

De fotoprijs werd gewonnen door Fam. v.d. Velden.

De organisatie bedankt Stompwijk’92 voor de locatie, Gerrit en Fried voor de bardienst en Piet Janson voor de sponsoring.

Ook wil het bestuur van de Toerclub Jaap de Jong bedanken voor het maken van de routes en het mede organiseren van deze jaarlijkse Avond fietsvierdaagse.

Het bestuur hoopt dat het volgend jaar beter weer is en dat we dan weer veel deelnemers kunnen verwachten. Elk jaar proberen wij u de mooiste fietspaden van onze omgeving te laten zien, ook volgend jaar zal dit niet anders zijn. Tot volgend jaar!

 

Toerclub Stompwijk