Poppentheater enSenior Web

Poppentheater Dubbele Jan speelt ‘Zoektocht naar de totempaal’

In augustus treedt het populaire Poppentheater Dubbele Jan twee keer op bij de Bibliotheek aan de Vliet met de voorstelling ‘Zoektocht naar de totempaal’. Zaterdag 23 augustus is Dubbele Jan in de bibliotheek in Leidschendam en woensdag 27 augustus in de bibliotheek in Rijswijk. Beide voorstellingen zijn van 10.00 – 11.00 uur.

‘Zoektocht naar de totempaal’ is een poppenkastvoorstelling met veel interactie met het publiek en is geschikt voor kinderen van 4 – 10 jaar.

Kaarten voor deze bijzondere voorstelling kunt u kopen via www.bibliotheekaandevliet.nl, aan de balie in de bibliotheek of aan de zaal, zolang de voorraad strekt.

Informatiemiddagen SeniorWeb

In september start er weer een serie computercursussen van SeniorWeb in de locaties van de Bibliotheek aan de Vliet. Om u te informeren over het uitgebreide cursusaanbod, zijn er in augustus twee informatiemiddagen. Op dinsdag 19 augustus (14.00 – 16.00 uur) in de bibliotheek in Leidschendam en op donderdag 21 augustus (14.00 – 16.00 uur) in de bibliotheek in Rijswijk.

De docenten van SeniorWeb geven informatie over het nieuwe cursusaanbod en verzorgen een presentatie over de internet-muziekdienst ‘Spotify’. U kunt u op de informatiemiddagen direct aanmelden voor de cursussen van SeniorWeb. Het complete cursusprogramma van SeniorWeb kunt u bekijken op www.bibliotheekaandevliet.nl en in de folder ‘SeniorWeb’ die u kunt afhalen in de bibliotheek.