Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Nieuwsbrief augustus 2014 no. 1

Start van de ouderen soos

Dinsdag 2 september gaan wij weer starten met de soos. Wij zijn weer heerlijk uitgerust dus Maria gaat beginnen met uw spieren los te maken. Elk lid kan zich hierbij aansluiten en meedoen onder haar deskundige leiding. Zij start om 13.15 uur met bewegen voor ouderen. Om 14.00 uur gaan wij starten met klaverjassen en rummikub spelen, ook kunt u uw creativiteit kwijt met het maken van prachtige wenskaarten. Komt u gerust eens kijken, u voelt u gelijk thuis bij deze club actieve mensen.  

Boottocht met de Groene Hartcruises 4 september

U kunt zich nog steeds opgeven voor de boottocht naar Gouda met KBO – Zoeterwoude. Vanaf 08.30 uur gaan wij inschepen aan de Zijldijk, waarna wij om 09.00 vertrekken, omstreeks 17.30 zijn wij weer terug in Leiderdorp. Deze dag is geheel verzorgd, na vertrek vanaf de Zijldijk krijgt u koffie/ thee met gebak en een drankje. Om 12.00 uur wordt er een heerlijke lunch geserveerd. De genoemde prijs is dus incl. tweemaal koffie/thee, een lunch met koffie/thee, of melk. En ‘s middags twee drankjes. Hiervoor worden consumptiebonnen verstrekt. Als we de stad bekeken hebben wordt er de traditionele loterij gehouden waarbij u leuke prijzen kan winnen.

Opgave voor deze dag 071 -5804342 tot uiterlijk 26 augustus.

De prijs van deze leuke dag bedraagt € 43,50, graag contant te voldoen op de soos bij Antoon van Santen of aan huis dr. v. Noortstraat 97 in Stompwijk.

Rabosponsor fietstocht

Zondag 21 september kunt u weer verschillende afstanden fietsen om de kas van de KBO te ondersteunen. Wij hopen dat no. 5 uw favoriete club wordt/is waar u voor gaat fietsen. Van harte bij uw aanbevolen.

Het bestuur van KBO – Stompwijk wenst u een fijne start van het nieuwe soos seizoen

Namens het bestuur,

Secretaris Antoon van Santen