Viswedstrijd bij de Drie Molens

viswedstrijd 2viswedstrijd 1

Viswedstrijd bij de Drie Molens

Zondag is de jaarlijkse viswedstrijd van buurtschap De Driemolens weer gehouden. Het vissen begon met inschrijven op de brug bij Jacques van der Krogt. We hadden weer een hele goede opkomst en er is veel gevangen! Zelfs zoveel  dat er voor het eind van de wedstrijd al overvolle emmers gebracht werden om te laten opmeten. Na 2 uurtjes is de wedstrijd afgefloten en kon de eindstand opgemaakt worden. We hebben het super getroffen met het weer! Zodra we bij de familie van Haastert in de stal zaten voor de prijsuitreiking onder het genot vaan een borreltje, begon het net regenen. Na enige tijd was de was de eindstand opgemaakt en werd er overgegaan tot het uitreiken van de prijzen. Er waren drie bekers te verdelen. Eén voor de grootste vis, één voor de meeste gevangen centimeters bij de jeugd en de senioren. Bij de jeugd ging Niels Kolman er met de eerste prijs vandoor. Hij had één vis meer gevangen dan Britt Doelman die tweede werd. Ferry Koevoet is op de derde plaats geëindigd. Bij de senioren heeft Fokke Kolman gewonnen, werd Leo van der Krogt tweede en Willem Vieveen derde.  Fokko mocht ook de prijs voor de grootste vis (26 cm) in ontvangst nemen.

Al met al een geslaagde middag!

Wilfred van Haastert