Bardancing Infinity

Bardancing Infinity

Zaterdag gaat het dan eindelijk gebeuren. Na weken van verven. We starten namelijk zaterdag met het eerste feest van het seizoen. En natuurlijk gaan we beginnen met een knallend feest. Special voor dit feest hebben we Barry Badpak geregeld. En het best van alles is dat de entree geheel gratis is. Daar moet je gewoon bij zijn. De deuren zullen om 21.00 uur open gaan.

Barry Badpak

Barry Badpak bestaat uit drie zeer ervaren DJ’s, die met hun gezamenlijke ervaring een spetterende act hebben weten neer te zetten. Zeer geschikt voor de feesten waar gezelligheid nog wel belangrijk is. Met hun uitgebreide koffers met cd’s, hun excellente gevoel voor timing en hun grandioze gevoel voor humor, weten ze de voetjes van elk publiek van de vloer te krijgen en van iedereen afgemat aan het eind van de avond met een goed gevoel afscheid te nemen.