Ladies Singing Night 30 september

ladies singing night

Ladies Singing Night 30 september

Heb je zin om de zomer swingend af te sluiten en om a capella te leren zingen? Kom dan dinsdag 30 september naar onze “ladies singing night”.

Je leert over je stemgebruik, klanken, meerstemmig zingen, ritme, timing en presentatie. De zangstijl waarin we zingen heet Barbershop, dat is vierstemmig a capella. Het barbershop repertoire bestaat uit vele bekende, bewerkte Engelstalige band/musical nummers en ook uit onbekende nummers. Na een aantal leuke inzingoefeningen, leer je een liedje in de Barbershopstijl zingen. Ook krijg je een kort optreden van Barbershop koor The Sweet Lake Harmony Singers.

Zangpedagoge en dirigente Anne-Marie Spin staat borg voor een avond zangplezier en leerervaringen. Anne-Marie runt sinds 1986 haar eigen zangpraktijk en heeft haar koren en solisten veel gebracht. Gastvrouwen zijn The Sweet Lake Harmony Singers.

Locatie: Bijdorplaan 471, Zoetermeer

Tijd van 20.00 tot 22.15 uur

De avond is gratis, in de pauze is er thee of koffie en na afloop een drankje.

Aanmelden bij: Sandra van den Berg, tel. 06-21716514 of s.vd.berg@live.nl
Meer informatie op:
www.thesweetlakeharmonysingers.nl