Bardancing Infinity

Bardancing Infinity

Ladies Night Zaterdag 27 september

Zaterdag 27 september is het tijd voor Ladies Night. De naam zegt het wellicht al een beetje, maar op deze speciale avond zijn de dames in het voordeel. Zo zullen zij o.a. korting krijgen op hun drankje en zal de DJ voor hun de beste hits van dit moment draaien. Deze avond zal weer op en top gezellig gaan worden, dus zorg er voor dat je op tijd er bij bent. De deuren gaan 21:00 open en de entree is geheel gratis.

Let the Dukk out Vrijdag 10 oktober

Vrijdag 10 oktober is het feest Let the Dukk out in Infinity.

Op dit feest zullen de DJ’s van Infinity de beste muziek uit de speakers knallen. Deze avond beloofd weer een gezellig avondje te worden. De deuren zullen om 21:00 open gaan. Ook is het entree geheel gratis.

Datum                                Feest                             Prijs

Zaterdag 27 september        Ladies night                   Gratis

Vrijdag 10 oktober               Let the Dukk out             Gratis

Zaterdag 18 oktober            Gele krattenfeest(21+)    Gratis

Zaterdag 25 oktober            Proud to be Foud             € 5,00